johannamiranda.blogg.se

mitt lilla liv i Minnesota, USA

Relatives, Booya and changing seasons!

Kategori: My American life

Nu har hösten även krypit sig ner hit i Welch, och jag kan inte klaga det minsta lilla! Även fast jag njöt av de varma sensommardagarna så är det något med hösten som får mig att känna mig sådär varm och mysig som bara kyliga dagar och doften av löven på marken kan. Men gud vad fort det vände! I onsdags var jag ute i shorts och linne och högtryckstvättade hästarnas vattenkar, och i torsdags var man tvungen att klä sig i lager för att klara av att vara ute! Det vände verkligen över natten! 
 
I torsdags åkte vi och hälsade på Diannes dotter, Leanne, och hennes familj. De har två döttrar, Anneka och Emily som jag inte har träffat på 5 år! Emily var bara en liten bäbis när jag såg henne sist, och nu är hon snart 7 år. Och folk säger att jag har blivit större ;) 

När vi kom dit mötte vi upp Anneka i hennes skola, hon går i 5e klass och jag skulle hälsa på hennes klass och prata lite om den svenska skolan. Och lite information blev det, men mest pratades det om olika artister och dataspel och sånt ;) Men det är ju vad man är intresserad av när man är 11 år! 
 
Som sagt är det något med hösten som får mig att känna mig varm inombords, och när vi var ute och plockade löv på eftermiddagen för att lägga under papper och rita över fylldes jag av en nostalgikänsla som inte går att förklara! Det var bara så mysigt att sitta där på golvet och färglägga över löven och se hur mönstret kom fram :)
 
Dagen efter hade vi lovat både Emily och Anneka att äta lunch med dem, och då de äter lunch på olika tider fanns det ingen annan lösning än att äta lunch två gånger. Vilket jag inte hade nåt emot då det sevrerades pizza ;) Dianne tyckt inte att den var speciellt god, men som man brukar säga "Sex is like pizza, even if it's bad, it's still pretty good!" ;) 
 
 
I förrgår och igår var vi över hos grannarna på deras booya! En booya är som en stor soppa som man tillagar under runt ett dygn. Och medans man gör det har man en stor fest, som pågår runt 3 dygn, och man bjuder in hela grannskapet! Vissa kommer förbi och hälsar på medan andra, som vi kommer och går. Men några var där under hela natten för att tilsätta ingredienserna! Vi var där i början när de bara hade tillsatt köttet, och sen kom vi tillbaka dagen efter när det var klart och smakade av soppan! Det var faktiskt riktigt gott! :) 
 
Som ni kanske har märkt har vi varit mer än upptagna, ni ska se vår kalender, den är smockad med saker^^ Så jag har inte hunnit rida så mycket, speciellt när Sparky har varit dålig. Veterinären var här och kollade på honom igen, och den här gången var han halt på höger fram. Vilket var det benet han började att snubbla på när vi var ute och red. Men när veterinären var här första gången var han halt på vänster, och nu är det höger igen, så han tipsade oss om en veterinär som har specialiserat sig inom hälta. Så vi ska ta honom dit på onsdag. Håller tummarna för att det inte är nåt större fel! 
 
Men iaf, igår tog jag mig tid till att rida, för jag kunde inte motstå när det var så perfekt väder ute! 
Så jag tog med mig Cowboy ut längs floden, och vi både njöt av det. Speciellt när vi raceade över fältet :D 
Det är verkligen terapi för själen! 
 
Neej, nu ska jag ut och njuta av det fina vädret. Man vet inte när det ändras igen^^
Kramar!
 
Our first lunch! Pizza and chocolate milk ;)
 
Our second lunch, pizza and chocolate milk! ;) 
 
Fall is here, time to wash the boat!
 
Having some Booya! :) 
 
Me and cowboy, enjoying the beautiful ride! 
 
Taking a break by the river :) 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: